Nieuwe PS5 update voor Rocket League zorgt voor 120Hz-ondersteuning

News
woensdag, 18 augustus 2021 om 11:00
rocket leaguef1613842369
Spelers van Rocket League op de PS5 kunnen de game nu op de optimale manier beleven. De game krijgt namelijk een nieuwe update, waarmee 120Hz-ondersteuning wordt toegevoegd.
De actie in Rocket League kan gerust razendsnel worden genoemd. In potjes tussen competitieve spelers vliegt de bal in no-time van de ene naar de andere kant van de arena en moet je je reactievermogen zo goed mogelijk gebruiken om doelpunten te scoren - of juist te voorkomen.
Op de PlayStation 5 wordt dat nu een stukje makkelijker gemaakt. Via het officiële PlayStation Blog heeft ontwikkelaar Psyonix Studios namelijk aangekondigd dat Rocket League een nieuwe update krijgt op de PS5 en dat daarmee een belangrijke feature wordt toegevoegd. Met de patch krijgt Rocket League namelijk 120Hz-ondersteuning.
De update moet vandaag verschijnen en daarmee krijgen spelers op de PS5 twee opties als het gaat om de grafische settings. Spelers kunnen of kiezen voor Quality Mode, waarbij Rocket League op 4K gedraaid wordt met 60 frames per seconde en HDR, of Performance Mode. Laatstgenoemde optie laat de game dus draaien op 120 frames per seconde en HDR, maar schroeft de resolutie wel iets terug naar 1688x1512.

Ratchet and Clank in Rocket League

De update brengt ook een aantal nieuwe in-game goodies met zich mee. Alle spelers die inloggen op Rocket League op de PS4 of PS5 voor 3 januari 2022, zullen een gratis bundel krijgen. Daarin zitten accessoires voor je bolides, die gebaseerd zijn op Ratchet and Clank, het populaire die recent hun eerste PS5 game hebben gekregen.

Populair Nieuws