Fast & Furious 10 & 11 ook zonder Dwayne Johnson

News
donderdag, 22 juli 2021 om 12:30
de 10 redenen om naar de hobbs and shaw release uit te kijken 146360 1f1577112251
De familie van Fast & Furious lijkt minder waard te zijn achter de schermen dan we op het witte doek zien. Dwayne Johnson heeft namelijk aangekondigd ook niet in Fast & Furious 10 en het slotstuk Fast & Furious 11 te zitten. Zo maakt de acteur bekend in een recent interview met Slashfilm.
Een tijdje ging het gerucht dat er een flinke ruzie was tussen Dwayne Johnson en Vin Diesel, maar deze zou opgelost zijn in 2019. Recentelijk heeft Diesel namelijk het boekje open gedaan over de feute en laten weten dat hij Johnson alleen een beetje "harde liefde" gaf. Johnson reageert nu op de situatie:

"Ik moest lachen en heb hard gelachen. Ik denk dat iedereen daar wel om moest lachen en daar laat ik het bij. Ik wens ze allemaal het beste. Ik wens het beste voor Fast 9 en ik wens ze heel veel geluk met Fast 10, Fast 11 en de rest van de Fast & Furious films die ze zonder mij gaan doen." - Dwayne Johnson

fast furious hobbs shaw st 8 jpg sd low copyright 2019 universal picturesf1574959001

Dwayne Johnson wel in Hobbs & Shaw vervolg

Daarmee lijkt het einde van Johnsons tijdperk in de Fast & Furious-films redelijk te zijn aangebroken. Natuurlijk kan er altijd nog iets veranderen, zeker in deze filmreeks, maar het ziet er voor nu naar uit dat Johnson het wel gehad heeft met de reeks. Uiteraard zou Johnson ook nog terug kunnen keren voor een vervolg op zijn Fast & Furious spin-off film Hobbs & Shaw.
Een vervolg zou volgens Johnson namelijk wel in de maak zijn bij uitgever Universal. De film zou ontwikkeld worden nadat Jungle Cruise later deze maand verschijnt. Een releasedatum voor het vervolg op de 2019 spin-off is er alleen nog niet.

Populair Nieuws