'Far Cry 7 komt naar een gloednieuw platform toe'

News
donderdag, 28 september 2023 om 13:30
far cry 6f1633105478
Naar verluidt is Ubisoft druk bezig met Far Cry 7. De nieuwe shooter zal volgens een nieuw gerucht meteen naar een gloednieuw platform komen, namelijk de Nintendo Switch 2.
Naast Assassin’s Creed is Far Cry één van de succesvolste franchises van Ubisoft. De shooters in vaak exotische locaties doen het al sinds het eerste deel goed op verschillende platformen. De games zijn alleen bijna nooit naar de Nintendo consoles gekomen, op Far Cry Vengeance na, een remake van Far Cry Instincts: Evolution voor de Wii.
Maar daar gaat verandering in komen met Far Cry 7, als we leaker ‘Necro’ Felipe mogen geloven. Naar verluidt zal de nieuwe Far Cry namelijk vanaf dag één beschikbaar zijn op het nieuwe platform van Nintendo, wat momenteel nog te boek staat als de Nintendo Switch 2.

Nieuwe hardware en tech voor Switch 2

Dat zou betekenen dat de nieuwe console van Nintendo inderdaad een stuk krachtiger wordt dan de huidige Switch, wat aansluit op eerdere geruchten op de Nintendo Switch 2. En niet alleen op het gebied van hardware, maar ook technische features.
Zo kan de nieuwe console naar verluidt gebruikmaken van Ray-Tracing en Deep Learning Supersampling, beter bekend als DLSS. De technologie van Nvidia kan de framerate sterk verhogen, door de resolutie te verlagen het vervolgens te upscalen door middel van AI. Ook zou de Switch 2 een snelle SSD krijgen, waardoor lange laadschermen in huidige Switch vrijwel verleden tijd zijn.

Populair Nieuws