Far Cry 6 tips komen uit een onverwachte hoek

News
donderdag, 23 september 2021 om 16:30
far cry 6 gameplayf1674831707
Op Ubisoft's Youtube kanaal zijn verschillende video's ter promotie van Far Cry 6 verschenen. In de video's is de acteur Giancarlo Esposito in de rol van Antón Castillo te zien. Castillo is de grote schurk in de nieuwe Far Cry game. In een van de video's geeft hij verschillende tips over de game en in een andere video beantwoord hij vragen van fans.
In de video met tips wordt het al snel duidelijk dat niet alle tips even betrouwbaar zijn. Castillo zou de spelers natuurlijk niet laten weten hoe hij verslagen kan worden.
De video laat vooral een aantal dingen zien die mogelijk zijn in de nieuwe game. Er is bijvoorbeeld een soort raketwerper dat eruit ziet als een rugzak. Castillo geeft als tip dat spelers dit wapen vooral moeten gebruiken op vrienden, want op het sterke leger van de dictator zou dit wapen niet werken.

Theorie van fans uit de lucht

Een aantal fans geloven dat Castillo's zoon Diego eigenlijk niet de zoon is van de dictator, maar van het personage die de speler gaat besturen: Dani Rojas. Volgens Antón Castillo is dit niet mogelijk. Rojas zou te jong zijn om een zoon te kunnen hebben van Diego's leeftijd. Als we de dictator moeten geloven is deze theorie dus niet waar.
Op het Youtube kanaal van Ubisoft zelf zijn alle video's te vinden. De game is al over een paar weken te spelen. De nieuwe game is namelijk vanaf 7 oktober 2021 verkrijgbaar. De game zal beschikbaar worden voor de PC, PS4, PS5, Xbox One en Xbox Series S/X.

Populair Nieuws