Halloween is gearriveerd in Red Dead Online!

News
woensdag, 27 oktober 2021 om 12:30
red dead online hallloween passf1635328798
Het einde van oktober is in zicht en dat betekent dat het hoog tijd is voor Halloween. Ook in het Wilde Westen wordt de griezelige feestdag uitgebreid gevierd, want in Red Dead Online kan je genieten van een speciale modi en de Halloween Pass.
Het is tijd om je gordijnen dicht te doen en lekker te gaan griezelen in het digitale Wilde Westen. Rockstar heeft namelijk de wereld van Red Dead Online speciaal omgebouwd voor Halloween. Daarnaast is er ook een seasonal game modus, namelijk All Hallows’ Call to Arms. In deze unieke versie van de nieuwe modus moet je het opnemen tegen onder andere hongerige alligators en poema’s, terwijl ondertussen een ghost train de inwoners van Armadillo opjaagt.
Het is dus geen overbodige luxe om een schone onderbroek klaar te leggen, maar je zal er ook rijkelijk voor beloond worden. De speciale modus levert namelijk twee keer zoveel dollars, goudstukken en XP op.
Diezelfde bonus geldt ook voor de Featured Series van deze week, namelijk Dead of Night. In deze speciale, terugkerende modus moeten vier teams van spelers zoveel mogelijk ondoden uit hun lijden verlossen. Voor het spelen van de modus krijg je bovendien een gratis Ability Card naar keuze.

Halloween Pass 2 in Red Dead Online

Als je alle waves in All Hallows’ Call to Arms weet te overleven, dan krijg je naast de gebruikelijke beloningen ook 2000 extra ervaringspunten voor Halloween Pass 2. Inderdaad, de spooky versie van de Outlaw Pass is weer terug voor de griezelige feestdag.
De nieuwe Halloween Pass is nog niet meteen gelanceerd. De pass zal namelijk worden geïntroduceerd op 28 oktober. Vervolgens heb je tot 22 november de tijd om alle unieke beloningen vrij te spelen.