Fantastic Four krijgt Jon Watts als regisseur!

News
vrijdag, 11 december 2020 om 8:45
xgn google image
Marvel heeft veel nieuws over het Marvel Cinematic Universe bekendgemaakt. Hier hoorde een toffe aankondiging rondom Fantastic Four bij. De film krijgt namelijk Jon Watts als regisseur die onder meer de Spider-Man films regisseerde!
Het nieuws rondom Fantastic Four kwam onder andere via het Twitter-kanaal van Marvel Studios naar buiten. In een kort bericht werd bekend dat Jon Watts, de regisseur van onder andere de Spider-Man films, Fantastic Four in goede banen zal gaan leiden. Ook Kevin Feige, hoofd van Marvel Studios, meldde het nieuws. Hij vertelde het volgende:

Fantastic Four regisseur onthuld tijden Disney's Investor Day

Feie bracht het nieuws rondom Jon Watts naar buiten tijdens de Disney Invertor Day, een evenement dat jaarlijks gehouden wordt. Het nieuws over de Fantastic Four film volgde nadat er al een heleboel nieuws rondom andere Marvel projecten voorbij kwam. Zo werd bekend dat er een Ironheart serie komt, dat Secret Wars, de serie rondom Nick Fury, onderweg is en dat er een serie onderweg is genaamd Armor Wars. Die laatste schetst een scenario over wat er gebeurt als de tech van Tony Stark in de verkeerde handen valt.
Tijdens het evenement kwam de eerste trailer van The Falcon and the Winter Soldier voorbij. De trailer laat de eerste beelden van de zesdelige miniserie zien die al in maart te zien is op Disney+.