The Falcon and the Winter Soldier trailer onthult releasedatum

News
vrijdag, 11 december 2020 om 8:15
the falcon and the winter soldier logo croppedf1607669954
Marvel heeft de nieuwe trailer van The Falcon and the Winter Soldier onthuld. In de trailer wordt het schild van Captain America overgedragen naar zijn collega's Falcon en de Winter Soldier, die gelijk aan de bak moeten! De trailer onthuld meteen ook de releasedatum van de miniserie.
The Falcon and the Winter Soldier is voorzien van zijn eerste trailer. In de trailer zien we hoe Sam Wilson (Falcon) samen gaat werken met Bucky Barnes (Winter Soldier) nadat ze het schild van Captain America ontvangen hebben. Al snel blijkt dat hun krachten flink getest zullen gaan worden, want een dreiging ligt op de loer. De miniserie krijgt in totaal zes afleveringen, waar we al in maart mee kunnen beginnen!
Check hieronder de trailer:

The Falcon and the Winter Soldier krijgt zes afleveringen

De trailer toont niet alleen beelden van de komende miniserie van Marvel, maar laat ons ook de releasedatum zien. De miniserie krijgt in maart de eerste aflevering van wat er in totaal zes moeten worden. Alle afleveringen zijn onder andere geschreven door Malcolm Spellman en worden geregisseerd door Kari Skogland. De afleveringen kunnen straks bekeken worden met een Disney + abonnement.

Populair Nieuws