Fans overtuigd dat Harry Potter-ster in Deadpool & Wolverine zit

News
woensdag, 14 februari 2024 om 16:30
deadpool and wolverine deadpool 3f1707729711
Deadpool 3 is onlangs voorzien van een eerste trailer en een nieuwe naam. Die trailer is bijzonder veel bekeken en fans ontdekken allerlei kleine details. Zo zijn veel mensen overtuigd dat Harry Potter-ster Daniel Radcliffe een grote rol krijgt in de film.
In de X-Men films werd Wolverine gespeeld door Hugh Jackman, die de rol weer oppakt voor Deadpool & Wolverine. Maar eigenlijk had Jackman al afscheid genomen van de rol, dus het is de vraag of hij ook in de toekomst te zien zal zijn als de MCU-versie van het personage. Fans zien al jaren een potentiële vervanger in Daniel Radcliffe.
Hoewel Radcliffe de geruchten altijd heeft ontkend en zelfs heeft aangegeven dat hij geen interesse heeft in de rol, zijn er nu toch veel mensen overtuigd dat hij in Deadpool & Wolverine zit. In de trailer is namelijk een shot te zien van Wolverine in een wit pak. Dat is waarschijnlijk Patch, een alter-ego van Wolverine dat hij aanneemt als hij zich mengt in de onderwereld van Madripoor.
Opvallend is alleen dat Patch alleen van achteren wordt getoond. Daardoor denken veel mensen dat dit shot iets verbergt. Fans denken dat dit de MCU-versie is van Wolverine, die door iemand anders gespeeld wordt dan Hugh Jackman (die de X-Men versie van het personage speelt). Men meent bovendien toch echt Radcliffe te herkennen in het silhouet.

Wanneer is de release van Deadpool 3?

Of Radcliffe inderdaad toch de rol van Wolverine heeft aangenomen zal moeten blijken. Gelukkig hoeven fans nog maar een paar maanden te wachten. De nieuwe Deadpool-film verschijnt namelijk deze zomer, in juli, om precies te zijn.