Deadpool 3 heeft eindelijk trailer gekregen en een nieuwe naam

News
maandag, 12 februari 2024 om 11:00
deadpool and wolverine deadpool 3f1707729711
Het is al een lange tijd bekend dat Deadpool 3 eraan komt, maar veel beelden hebben we nog niet gezien. Daar is nu alleen verandering in gekomen met een trailer en de film heeft bovendien een nieuwe naam gekregen.
Al sinds de aankondiging van Deadpool 3 zijn veel fans hyped. Het werd namelijk duidelijk dat Hugh Jackman toch nog een keertje terugkomt om zijn iconische versie van Wolverine te spelen, nadat hij eigenlijk afscheid had genomen van de rol na Logan.
Maar naast humoristische teasers is er nog niet veel getoond van Deadpool 3, ondanks dat de Marvel-film aankomende zomer al in de bioscoop moet verschijnen. Maar tijdens de Super Bowl, zoals wel vaker wordt gedaan met grote films, is dan eindelijk de eerste echte trailer voor Deadpool 3 getoond.
Check hieronder de Super Bowl-trailer van Deadpool 3.

Nieuwe titel voor Deadpool 3

En dat is niet het enige. Met de trailer is namelijk ook de officiële titel van de film bekendgemaakt. Deadpool 3 zal niet langer onder die naam door het leven gaan, maar als Deadpool and Wolverine.
Daarmee wordt nog een stukje duidelijker dat de film echt om het duo zal draaien. In de comics van Deadpool zijn de twee superhelden al een veelvoorkomend combo, terwijl ze qua karakter veel van elkaar af staan. De chagrijnige Wolverine is vaak een man van weinig woorden, terwijl de Merc with a Mouth natuurlijk nooit zijn mond kan houden.