Deadpool 3 “gaat het MCU redden”, volgens X-Men regisseur

News
woensdag, 31 januari 2024 om 13:00
planvoor deadpool 3 in mcu lijkt op de ontwerptafel te liggen 153412f1664349660
Het is geen geheim dat het MCU in de laatste jaren voor veel kijkers steeds vaker tegenvalt. Marvel is niet van plan te stoppen, maar het zal veel fans moeten overtuigen om weer trouw te gaan kijken. Deadpool 3 wordt misschien wel een doorslaggevende factor.
Tot dusver stonden de Deadpool-films los van het MCU, maar vanaf Deadpool 3 wordt de “Merc with a Mouth” in Marvel’s ambitieuze gedeelde universum opgenomen. Het duurt nog even voor we de film te zien krijgen, maar volgens X-Men regisseur Matthew Vaughn wordt het een film om in de gaten te houden. Hij gaat namelijk een schok door het Marvel-universum sturen.
In de Post-Credit podcast van BroBible laat Vaughn weten dat de dingen die hij weet over Deadpool 3 “ongelooflijk” zijn. Het Marvel-universum krijgt volgens hem een schok waardoor het weer tot leven komt. “Ryan Reynolds en Hugh Jackman staan op het punt het hele Marvel-universum te redden”, zo meent de regisseur.
Overigens is Vaughn zelf niet de regisseur van Deadpool 3. Die taak is voor Shawn Levy weggelegd. Wel werkte Vaughn eerder met Hugh Jackman in verband met de X-Men-films en wellicht hoort hij daarom af en toe hoe het ervoor staat met Deadpool 3.

Wanneer is de release van Deadpool 3?

Er is heel wat geschoven met de release van Deadpool 3. Maar momenteel staat de film gepland voor 26 juli van dit jaar. Het is dus nog een paar maanden wachten voor we erachter komen of hij echt zo enerverend is voor het MCU.