Ms. Marvel setfoto’s onthullen kostuum

  We hebben nog maar weinig gezien van de aankomende MCU-serie Ms. Marvel. Maar nu kunnen we een idee krijgen van hoe de superheld er uit zal zien. De website Just Jared heeft namelijk setfoto’s gelekt waarop de hoofdrolspeelster in kostuum te zien is.

  Ms. Marvel moet nog dit najaar op Disney+ verschijnen en een nieuwe heldin naar het MCU brengen. Desondanks zijn er nog maar weinig officiële beelden van de serie. Maar wanneer een productie op locatie filmt is er een goede kans op setfoto’s. Zo ook voor Ms. Marvel: de nieuwe heldin is onlangs gefotografeerd in haar superheldenkostuum.

  Comic-accurate kostuum

  De kwaliteit van de foto’s laat vergeleken met officieel materiaal natuurlijk te wensen over, maar we kunnen al wel goed zien dat er gekozen is voor een kostuum dat redelijk overeenkomt met hoe Ms. Marvel er in de stripboeken uitziet. Eén van de foto’s is in de tweet hieronder te zien.

  Wie is Ms. Marvel?

  Ms. Marvel is het alter-ego van Kamala Khan, een jong meisje dat erg opkijkt naar Captain Marvel en op een dag zelf ook superkrachten krijgt. Kamala/Ms. Marvel is één van Marvel’s recentste creaties en is de eerste Moslim-superheld die het bedrijf ooit naar buiten heeft gebracht.

  In de serie wordt Kamala gespeeld door Iman Vellani. Zij zal deze rol ook oppakken in de film Captain Marvel 2, waarin haar personage haar idool Carol Danvers zal ontmoeten. Die film wordt in 2022 verwacht, maar de serie verschijnt later dit jaar.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.