Keert Chris Evans toch wel terug als Captain America?

  Fans van de Disney+ serie: The Falcon and the Winter Soldier, hebben een werkelijke hekel aan de huidige ‘Captain America’. Dat is op zich geen slecht teken, want dit is dan ook de bedoeling van het personage en de acteur Wyatt Russell. Eerst leek het zo te zijn, dat Chris Evans niet meer terug zou keren om zijn schild nogmaals op te pakken, maar Russel geeft wel een heel vreemde hint.

  Disney+

  Spoilers voor aflevering 4 van The Falcon and the Winter Soldier!

  John Walker is in de nieuwe hit van Disney, een heel vervelend mannetje. Hij zou het nieuwe gezicht van Captain America moeten zijn, maar in aflevering vier ging het bergafwaarts voor de superheld. Na bloed aan zowel zijn handen als zijn schild te hebben gekregen, begint Cap. een heel duister pad te bewandelen en dat gaan we waarschijnlijk terug zien in de volgende aflevering.

  Opvallend interview met Russel

  En hoewel de huidige Captain America een heel andere richting op lijkt te gaan dan de voormalige held die gespeeld werd door Chris Evans, zegt Wyatt Russell wel iets héél opvallends tijdens een interview met BBC Radio 1.Tijdens het gesprek gaat het over het idee dat Chris Evans tóch terugkeert in de serie en er wordt ook gevraagd aan Russel of dat hij Evans dan ook ooit heeft ontmoet.

  "Ik ben hem vast wel eens tegen gekomen en we hebben oogcontact gemaakt, maar dat maakt me eigenlijk meer een stalker dan iemand die hem echt heeft ontmoet. Ik denk dat je tot het einde van de serie moeten wachten, want ik weet zeker dat iedereen daardoor verbaasd zal zijn.”

  Wyatt Russell

  Wat dit precies betekent weet niemand, behalve Russel zelf. Er is nu een kans dat Chris Evans tóch terugkomt in de serie, mogelijk als Captain America, of juist om Walker in de serie op het juiste pad te zetten, of om juist Sam een peptalk te geven. Het is voor duidelijkheid helaas nog afwachten, maar het is zonder twijfel heel opvallend.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.