Star Wars Visions anime trailer toont een compleet nieuwe richting

News
donderdag, 19 augustus 2021 om 11:00
Disney heeft een nieuwe trailer uit de doeken gedaan voor de Star Wars Visions anime. De nieuwe anime serie voor streamingdienst Disney+ brengt een scala aan verhalen uit het universum hier ver, ver vandaan in een compleet nieuwe stijl. Zoals de Star Wars Visions trailer aangeeft, worden negen verhalen vertelt van zeven bekende, Japanse anime studios.
In Star Wars Visions worden negen afleveringen met compleet verschillende verhalen verteld. De serie slaat daarmee dan ook een hele andere richting in, want eigenlijk heeft de serie niets met de traditionele Skywalker Saga te maken. Zo speelt aflevering The Twins zich voor Episode I af, terwijl aflevering The Elder juist na Episode IX plaatsvindt. Lang op deze en alle andere afleveringen hoef je niet meer te wachten.
De serie gaat vanaf 22 september in première op Disney+. Zo wordt ook duidelijk via de trailer. De negen afleveringen worden die dag allemaal in één keer op de streamingdienst gezet, iets wat Disney doorgaans niet doet. De afleveringnamen zijn daarom ook allemaal nu al bekend, net als welke studio's werken aan de afleveringen.
Check de nieuwe trailer hieronder zelf!

Populair Nieuws