F1 22 officieel onthuld met trailer en releasedatum

News
donderdag, 21 april 2022 om 17:30
f1 22 racef1650554186
Het was geen geheim dat Codemasters werkte aan een nieuwe Formule 1-game, maar F1 22 is nu officieel uit de doeken gedaan. Codemasters en EA hebben bovendien de releasedatum en een korte trailer van de game onthuld.
Het nieuwe F1-seizoen is al van start gegaan in maart, maar we moeten nog even wachten voordat we met de nieuwe line-up aan coureurs aan de slag kunnen gaan in de nieuwe Formule 1-game. F1 22 zal namelijk gelanceerd worden op 1 juli voor de PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S, Xbox One en PC.
Natuurlijk verandert er meer dan alleen de line-up aan coureurs. Voor het nieuwe seizoen heeft de FIA namelijk grote regelveranderingen geïntroduceerd en die zijn ook verwerkt in F1 22. Zo zullen de auto’s dus compleet aangepast zijn. Daarnaast kan je genieten van alle circuits waar de Formule 1 langskomt dit jaar, onder andere het gloednieuwe Miami International Autodrome, en het nieuwe sprintrace-format.

Nieuwe modus in F1 22

Voor F1 22 komen Codemasters en EA met een nieuwe modus, te weten F1 Life. Die modus werd eerder in het jaar al gelekt, maar is nu dus officieel bevestigd. In F1 Life kan je zelf even de glitz and glamour van de Formule 1 proeven, door supercars, kleding, accessoires en meer te kopen en de mogelijkheid om die te tonen aan de wereld.
De toevoeging van F1 Life betekent alleen wel dat de verhaalmodus uit F1 2021 is geschrapt. Wel zullen Career Mode, My Team en de bekende multiplayer-modi terugkeren, inclusief ondersteuning voor splitscreen races.

Populair Nieuws