Gratis Epic Games Store game bezorgt ons slapeloze nachten!

News
donderdag, 21 april 2022 om 17:00
epic gamesf1645113725
Het is weer donderdag en dat betekent gratis games in de Epic Games Store! Deze week heeft Epic Games twee games voor ons in de Epic Games Store staan. Een first person griezelgame, waarbij we de adem in moeten houden om kans te maken om te overleven, wordt gecombineerd met een schattige, blokkerige, couch co-op adventure game.
Het is weer donderdag, tijd voor nieuwe gratis games in de Epic Games Store! Epic Games geeft wekelijks minimaal één nieuwe game gratis weg, die de hele week te claimen is in de Epic Games Store. Deze week krijgen we zelfs twee gratis games!
De eerste gratis game is Amnesia: Rebirth. In deze game staat stealth centraal. Als Tasi Trianon word je wakker diep in de woestijn van Algerije. Er zijn dagen voorbij gegaan, maar je hebt geen idee waar je bent of waar de anderen van je groep zijn. Aan jou om te achterhalen wat er gebeurd is en om je geheugen opnieuw op te bouwen in een poging om te overleven. Terwijl je daar namelijk mee bezig bent, word je achtervolgd door een onbekende entiteit, die zich voedt met jouw angst.

Ook Riverbond gratis te scoren

De tweede gratis game deze week is Riverbond. Deze game heeft een echte Minecraft uitstraling: grote blokken, een isometrische view en blokkerige zwaarden en andere wapens. De game is met maximaal vier spelers samen te spelen en heeft dus veel baat bij veel spelers. Nu de game gratis verkrijgbaar is in de Epic Games Store zijn er veel nieuwe spelers die de game gaan uitproberen. De game is overigens ook prima solo te spelen. De game was eerder al beschikbaar op Nintendo Switch, Steam, PS4, Xbox One en Xbox Game Pass, maar komt nu dus nieuw naar de Epic Games Store.

Twee gratis games te claimen in de Epic Games Store

Fans van gratis games zonder abonnement zijn goed af bij Epic Games. Epic geeft al tijden wekelijks gratis games weg en daar hoef je niets voor te doen. In tegenstelling tot veel abonnementsvormen als Amazon Prime, PlayStation Plus, Games with Gold en Humble Choice zijn de games echt helemaal gratis en blijven ze zonder enige abonnementsvorm van jou. Naast de wekelijkse gratis games heeft Epic nog veel meer games die je die je gratis kan scoren. De Epic Games Store heeft ook een grote lijst games die altijd gratis te spelen zijn. Hieronder zitten bekende namen als Rocket League, Paladins, Smite, Genshin Impact, Neverwinter, World of Warships, Trackmania en League of Legends. De complete lijst gratis games vind je hier.
Epic Games geeft dus deze week zowel Amnesia: Rebirth als Riverbond weg maar heeft ook de gratis games van aankomende week al bekendgemaakt. Volgende week kunnen we in de Epic Games Store Just Die Already en Paradigm gratis claimen.
Let op: je kan de gratis games alleen in de periode tussen donderdag 17:00 en precies een week erna claimen, maar de game is en blijft daarna voor altijd in je account en gratis te spelen. Je hoeft de game niet eens te downloaden of te spelen, als je de game in de gratis periode claimt is hij daarna op elk moment te downloaden uit de Epic Games Store.

Populair Nieuws

Laatste Reacties