Dikke korting op Switch, PS5, PS4-games in MediaMarkt Kerst sale!

News
vrijdag, 17 december 2021 om 9:30
Bij MediaMarkt is het duidelijk dat december is begonnen en om de feestmaand goed in het zonnetje te zetten, heeft MediaMarkt een Magische Maand vol korting gestart. Dat betekent onder andere dikke korting op Switch-games, PS5-games en nog veel meer. Check hier snel een aantal van de toffe deals!
Kerst staat voor de deur en dat betekent dat je jezelf even lekker mag verwennen. Soms moet je ook nog cadeau's kopen voor de feestdagen. Dat weet MediaMarkt ook en dus kun je nu met flinke korting profiteren op onder andere games voor de Switch, PlayStation 4, PlayStation 5 en Xbox-games.

Veel korting op games voor kerst

Als je iemand tijdens de feestdagen lekker wil verwennen, dan kan je nu profiteren van een mooie kerst sale bij MediaMarkt. Wij hebben alvast de beste deals voor de PS5, PS4, Nintendo Switch en Xbox voor je op een rij gezet.
Naast deze deals zijn er nog veel meer games met korting te scoren bij MediaMarkt. Check hier het volledige overzicht van alle aanbiedingen. Ben je op zoek naar een nog luxer cadeau voor een geliefde, vriend of familielid? Check dan nu onze tips voor de meest luxueuze cadeaus voor de feestdagen!

Populair Nieuws