Waar en hoe kun je de finale van de Champions League streamen?

News
donderdag, 09 mei 2024 om 18:00
fifa 22 champions leaguef1645785635
Het voetbalseizoen komt tot zijn einde en in veel competities is het al duidelijk wie er kampioen is. Toch is er nog één illustere prijs te verdelen: de Champions League-bokaal. Dit is waar je de finale van de Champions League kan kijken!
Het duurt niet lang meer voor de finale van de Champions League gespeeld wordt. Op zaterdag 1 juni wordt het miljoenenbal afgesloten met een galavoorstelling waar Borussia Dortmund het opneemt tegen Real Madrid. De Duitse club wist op dinsdagavond Paris Saint-Germain uit te schakelen over twee wedstrijden, terwijl de Koninklijke met Bayern München afrekende in eigen huis.
De finale van de Champions League staat op de planning om in het Wembley Stadion gespeeld te worden in Engeland, één van de mooiste podia ter wereld als het op voetbal aankomt. Die wedstrijd wil je uiteraard niet missen en dus leggen we je haarfijn uit hoe je de wedstrijd kunt bekijken.

Champions League-finale kijken doe je zo

Als Nederlander heb je drie opties voor het bekijken van de Champions League-finale. Natuurlijk kun je de wedstrijd live bekijken via RTL 7, de zender die dit jaar de uitzendrechten heeft voor het miljoenenbal, of je kunt de wedstrijd streamen. Videoland zendt de wedstrijd namelijk ook uit.
Wie geen kabel heeft, maar wel een TV-abonnement heeft bij een provider kan uiteraard ook via de TV-app van desbetreffende provider de wedstrijd streamen. Houdt er bij streamen alleen wel rekening mee dat je wel eens wat kunt achterlopen. Daardoor loop je sneller het risico dat een gescoorde goal voor je verpest wordt als de muren met de buren dun zijn.
Tot slot is er ook nog een derde optie, al is deze wel specifiek voor één provider. Ziggo biedt klanten namelijk via Ziggo Sport ook de Champions League-wedstrijden aan. Via Ziggo Go of op kanaal 14 heb je de optie om de wedstrijden te kijken, waaronder natuurlijk de finale.

Poll

Populair Nieuws