Maffe Merchandise: Kattenoren voor je koptelefoon

Article
donderdag, 09 mei 2024 om 16:00
razer kitty headset
Gaming headsets en koptelefoons zijn al lang niet meer de klassieke zwarte apparaten van vroeger. En je kan ze bovendien nu nog een stukje maffer maken met kattenoren.
De laatste jaren is audio zeer belangrijk geworden in games. We hebben het niet alleen over enorm competitieve games, waarbij audio het verschil kan maken tussen leven en dood. In Counter-Strike is het bijvoorbeeld heel belangrijk om de voetstappen van je tegenstanders te kunnen horen. Maar ook in andere titels speelt het geluid veel meer een rol.
Zo heeft Sony bijvoorbeeld flink geïnvesteerd in 3D audio met de PlayStation 5. Met de juiste koptelefoon of gaming headsets kan je audio cues overal om je heen horen, zodat je helemaal de wereld in wordt gezogen. En Hellblade: Senua’s Sacrifice raadt juist aan om de game te spelen met een koptelefoon op, omdat binaural audio een zeer grote rol speelt in het verhaal.
Kortom, het is geen overbodige luxe om te investeren in een goede gaming headset of koptelefoon. Maar je wil natuurlijk ook iets in huis halen dat past bij je eigen setup. Heb je bijvoorbeeld je hele setup zwart en stealthy gemaakt, dan springt een witte koptelefoon nogal in het oog. En niet op de goede manier.
Het tegenovergestelde kan ook het geval zijn. Wil je juist een headset hebben die bold is en zelfs een goede manier is om een gesprek aan te gaan, dan is een simpele, zwarte koptelefoon niet genoeg. Maar dat is op te lossen met een opvallende accessoire.

Kat-achtige features voor je headset

Het is namelijk mogelijk om bijna elke koptelefoon of gaming headset op te fleuren met een stel kattenoren. Inderdaad, dat lees je goed. Razer verkoopt namelijk een setje kattenoren voor de Razer Kraken, maar je kan de accessoire ook gebruiken voor andere koptelefoons. Zolang de headband maar de juiste dikte heeft.
Razer Kitty Ears - Geschikt voor Razer Kraken - Quartz Edition Image
Razer Kitty Ears - Geschikt voor Razer Kraken - Quartz Edition
EUR23.99
Op voorraad
Koop op bol.
Het techbedrijf uit Singapore maakt niet alleen kattenoren die je los kan monteren op een gaming headset. Er zijn namelijk ook exemplaren beschikbaar die al kattenoren hebben ingebouwd, zoals de Razer Kraken Kitty V2. Wil je de innerlijke kat naar boven laten komen, dan kan je dat nu dus doen.