Epic Games geeft weer een gratis game weg: Remnant: From the Ashes!

News
zaterdag, 18 december 2021 om 17:30
remnantf1597847562
Tijdens de Holiday Sale geeft Epic Games in de Store elke dag een gratis game weg. Vandaag is dat Remnant: From the Ashes!
De Holiday Sale is van start in de Epic Store en Epic doet waar het goed in is: gratis games weggeven! Dagelijks wordt een nieuwe gratis game weggegeven, die vanaf 17:00 uur 24 uur lang beschikbaar is. je hoeft dus niet te dringen, maar vergeet niet voor 17:00 uur de game te claimen, anders gaat hij aan je neus voorbij.
De game van vandaag is Remnant: From the Ashes en is tot 17:00 morgen middag beschikbaar om te claimen. Remnant From the Ashes is een derde-persoons survival shooter die zich afspeelt in een wereld na de apocalyps. Deze wereld is overlopen door monsterlijke wezens. Als een van de laatste menselijke overlevenden is het aan jou samen met maximaal twee anderen om de hordes dodelijke vijanden en epische bosses te verslaan.

Remnant gratis in de Epic Store tot 19 december 17:00 uur

Nadat de Epic Store het de eerste dag erg moeilijk had, lijkt Epic de toeloop rond vijf uur inmiddels onder controle te hebben. Ja kan dus gerust inloggen in de Store om Remnant te claimen. Wachten kan natuurlijk ook, maar wacht niet te lang. Remnant blijft tot morgen 19 december vijf uur beschikbaar.
Epic Games geeft gedurende de Holiday Sales elke dag een gratis game weg. De Holiday Sale startte de 16e december met het weggeven van Senmue III. Gisteren was dat Neon Abbys.