Epic Games Store geeft weer twee gratis games weg

News
vrijdag, 03 december 2021 om 11:00
godfallf1638524192
Kerst valt vroeg bij de Epic Games Store. Het platform voor PC games geeft namelijk binnenkort weer twee gratis games weg, waar veel spelers van zullen smullen.
Als het om een platform voor PC games gaat, dan zullen de meeste spelers al snel meteen naar Steam gaan. De winkel en launcher van Valve is enorm populair en heel vreemd is dat ook niet. Het platform bestaat immers al enorm lang en Valve heeft door de jaren heen veel gewilde features toegevoegd, zoals het plaatsen van reviews en de mogelijkheid om een refund aan te vragen.
Grote concurrent Epic Games wil alleen dolgraag een dikkere vinger in de pap en doet er dan ook alles aan om nieuwe spelers aan te trekken. Eén van de aantrekkelijkste methodes daarbij is ongetwijfeld de vele gratis games die je kan scoren op de Epic Games Store. De online winkel heeft nu bekendgemaakt welke titels spelers van 9 tot en met 16 december helemaal gratis aan hun collectie kunnen toevoegen.

Deze gratis games geeft Epic weg

De eerste game die gratis zal worden weggeven is de looter shooter Godfall: Challenger Edition. Deze titel is in december ook beschikbaar voor PlayStation Plus, maar in de Epic Games Store hoef je er geen abonnement voor af te sluiten. Let alleen wel op, want het gaat hierbij op een speciale editie waar de singleplayer campagne niet bij zit. Spelers krijgen max level karakters waarmee ze meteen in endgame content kunnen duiken.
De andere gratis game die je vanaf 9 december kan scoren is Prison Architect. Spelers krijgen bij deze game de opdracht om een zo goed beveiligde gevangenis mogelijk te bouwen. Dat is alleen makkelijker gezegd dan gedaan, want er kan van alles gebeuren en het is aan jou de taak om alle gevangen netjes en bij voorkeur levend tussen vier muren te houden.