Spider-Man No Way Home sterren willen rol in Spider-Verse

News
vrijdag, 10 december 2021 om 8:30
miles morales is spider man alles over de spider man into the spider verse personages 143927
Tom Holland, Jacob Batalon en Zendaya willen alle drie verschijnen in de aankomende Spider-Verse film. Dit zeiden de drie tijdens een interview met SYFY WIRE. Het drietal wacht alleen nog op een telefoontje van Sony.
De drie sterren zien het wel zitten om in de volgende animatiefilm in het Spider-Verse te verschijnen. Volgens Holland is hij op de set van No Way Home benaderd door producer Amy Pascal over een rol in de Spider-Verse films, maar daar heeft hij nooit meer iets van gehoord. Toch zijn hij zijn twee collega's en vrienden enthousiast over de Spider-Verse films en zouden ze graag een rol hebben in de film.

Wat is het Spider-Verse?

De Spider-Verse films begonnen in 2018 met Spider-Man: Into the Spider-Verse, een animatiefilm van Sony die zich focuste op Miles Morales. Het personage wordt in de film vergezeld door allemaal andere Spider-Man versies uit verschillende universums.
Deze film is een enorm succes gebleken voor Sony en daarom komt het bedrijf met Spider-Man: Across The Spider-Verse (Part One). Die film verschijnt in 2022. We gaan weer een hoop Spider-Man versies zien, dus misschien zien we daar Tom Holland's Spider-Man en zijn vrienden ook wel in verschijnen.
Het moet dus later blijken of de drie acteurs te zien - of beter gezegd te horen - zullen zijn in de film. In ieder geval zijn ze alle drie te zien in hun MCU-rollen in Spider-Man No Way Home. Deze film komt uit op 16 december 2021 en in deze film zal het multiverse ook een grote rol gaan spelen.

Populair Nieuws