'Enorm veel Assassin’s Creed in de komende jaren’

News
woensdag, 08 mei 2024 om 17:00
assassins creed codename red
Later dit jaar wordt er een nieuwe Assassin’s Creed verwacht. Daarvan zou binnenkort eindelijk gameplay worden getoond. Bovendien zouden er nog meer games in ontwikkeling zijn dan al verwacht.
E3 is ter ziele, maar er zijn deze zomer alsnog de nodige presentaties en showcases. Microsoft en Nintendo hebben er bijvoorbeeld één bevestigd en van Sony wordt zelfs nog eerder een show verwacht. Ook Ubisoft heeft een datum bekendgemaakt voor de volgende Ubisoft Forward.
Het bedrijf heeft nog niet onthuld welke games daarin getoond worden, maar fans zullen al een vermoeden hebben gehad dat er daarin iets te zien zal zijn van Assassin’s Creed Red. Volgens Insider-Gaming is dat inderdaad het geval. Er zou tijdens de showcase op 10 juni gameplay worden getoond. In het verleden kwam Ubisoft vaak al voor de showcase met korte trailers, maar Insider-Gaming weet niet of dat dit jaar ook het geval zal zijn.
De verwachting is bovendien dat er al hands-on sessies gehouden worden tijdens Summer Game Fest, dat dit jaar op 7 juni begint. Indrukken van de game komen alleen pas later online. Naar verluidt gebeurt dat twee dagen na Ubisoft Forward, op 12 juni, wanneer fans dus al gameplay hebben gezien van de nieuwe Assassin's Creed.

Veel Assassin’s Creed in de maak

Assassin’s Creed is Ubisofts meest geliefde franchise en het zal dus geen verrassing zijn dat Red niet de enige game is die eraan zit te komen. Assassin’s Creed Hexe is bijvoorbeeld al bevestigd en het is ook bekend dat er aan een multiplayer-titel wordt gewerkt.
Dat is bovendien lang niet alles: er zou verder onder andere een Black Flag-remake in ontwikkeling zijn. Ook een andere game krijgt een remake, maar het is niet duidelijk welke. Alle games die nu in ontwikkeling zijn moeten voor het einde van het decennium in de winkel liggen. 

Populair Nieuws