Emily Blunt brengt teleurstellend nieuws over Edge of Tomorrow 2

News
woensdag, 06 december 2023 om 15:30
edge of tomorrowf1701865066
Emily Blunt heeft onlangs een update gegeven over het langverwachte vervolg op Edge of Tomorrow. Het nieuws is teleurstellend voor fans van de sci-fi film uit 2014.
In maart 2020 zou de productie van start zijn gegaan, maar volgens Blunt lijkt het erop dat er te veel tijd is verstreken sinds de release van het eerste deel. Ondanks de interesse van mede-ster Tom Cruise en regisseur Doug Liman, is Blunt sceptisch over de haalbaarheid van het project.
Met Cruise en Liman die binnenkort samenwerken aan een of ander ruimtefilmproject, wijst Blunt op de drukke agenda's als een mogelijke belemmering voor het vervolg. In een interview met Variety deelt ze haar zorgen en benadrukt ze dat, hoewel er een geweldig script is, de timing cruciaal is.
"Het is tien jaar geleden dat we het hebben gemaakt. Er was een geweldig script, maar ik denk dat het alleen zou hebben gewerkt als we het acht jaar geleden hadden verfilmd. Ik zeg niet dat we al te oud zijn, maar je moet er wel rekening mee houden", aldus Blunt.

Erg onzekere toekomst voor de film

Deze ontwikkelingen werpen twijfels op over de toekomst van Edge of Tomorrow 2. Hoewel de originele film na tien jaar nog steeds een gepassioneerde aanhang n fanbase heeft, lijken de uitdagingen van tijdsverloop en drukke schema's het vervolg in gevaar te brengen.
Fans zullen nu in spanning moeten afwachten of deze geliefde sci-fi franchise een nieuw hoofdstuk krijgt of dat het bij het origineel blijft, dat inmiddels wordt beschouwd als een klassieker in het genre.