Elder Scrolls Online: Greymoor lanceert vandaag op PC

  Spelers kunnen vanaf nu genieten van de nieuwe uitbreiding voor The Elder Scrolls Online. De Greymoor chapter zal namelijk vandaag lanceren voor PC en op 9 juni voor de PlayStation 4 en Xbox One.

  Elder Scrolls Online is vandaag de dag behoorlijk populair en dat komt ongetwijfeld door de constante stroom aan content waarmee ontwikkelaar Zenimax Online Studios op de proppen komt. De grootste toevoegingen komen in de vorm van chapters, ESO’s naam voor de jaarlijkse grote uitbreidingen.

  Dit keer worden spelers gevraagd om naar het westen van Skyrim af te reizen. De koppige koning wil niet luisteren naar waarschuwingen van zijn rivaal in het oosten, maar er is wel degelijk een grote dreiging aanwezig in de koude provincie. Een Vampire Lord heeft zich namelijk genesteld in Blackreach, de ondergrondse vestiging dat ooit één van de grootste steden van de dwergen was. Samen met een kring heksen zorgt de bloedzuiger voor veel onheil in het gebied.

  Grootste uitbreiding tot nu toe

  Spelers kunnen met de uitbreiding dus niet alleen een nieuw deel van Skyrim verkennen, maar ook Blackreach, waardoor het qua oppervlakte de grootste nieuwe provincie is tot nu toe. Daarnaast heeft de Vampire skill line een flinke make-over gekregen en wordt het Antiquities Systeem toegevoegd, waarmee spelers op zoek kunnen gaan naar begraven schatten. Uiteraard is er ook een nieuwe Trial en talloze sidequests om je mee te vermaken in het geliefde Skyrim. Het verhaal zal dit jaar verder gaan met nieuwe content updates, want Greymoor is pas de tweede stap in het Dark Heart of Skyrim seizoen.

  The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited

  Verkijgbaar vanaf 9 june 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.