ESO Greymoor Trial Kyne's Aegis zal zorgen voor een flinke uitdaging

  Aankomende week zal de Elder Scrolls Online-uitbreiding Greymoor eindelijk het licht zien. Spelers die op zoek zijn naar een flinke uitdaging kunnen terecht bij de gloednieuwe Trial: Kyne’s Aegis.

  Een MMO kan niet zonder raids, een vergrote versie van dungeons die voor de grootste uitdaging moeten zorgen in de laatste fase van het spel. In Elder Scrolls Online komen de raids in de vorm van Trials, waarin twaalf spelers samen alle bazen moeten zien te verslaan.

  De Trial die in Greymoor toegevoegd wordt is Kyne’s Aegis, genoemd naar een eilandje ten noorden van Skyrim en dat wordt gezien als de eerste verdedigingslinie van de provincie. De manschappen op het eiland hebben het alleen zwaar, want ze worden bijna overlopen door een invasie van vampieren, Sea Giants en Half-Giants. De hulp wordt dan ook ingeroepen van de spelers om de invasie een halt toe te roepen, zodat het leger niet door kan stoten naar het vasteland.

  Bouwen op het succes

  Om te zorgen voor de beste ervaring mogelijk, heeft ontwikkelaar Zenimax Online Studios goed geluisterd naar de spelers en hun feedback op de vorige Trial, Sunspire. Dat laat Lead Encounter Designer Mike Finnigan weten in een blogpost.

  “Elke Trial proberen we te bouwen op de successen en we luisteren naar de ervaringen van spelers. Zo hebben we feedback gekregen dat spelers een meer lineaire ervaring willen hebben en meer impactvolle gevechten tussen de bazen.”

  Mike Finnigan, Lead Encounter Designer

  Om bij de bazen te komen, moeten spelers dan ook vechten door hordes van monsters, hun meesters en natuurlijk de enorme Giants. Ondertussen zal het weer ook niet meewerken, want de Sea Giants kunnen de elementen naar hun hand zetten. Als het je lukt om succesvol door de Trial heen te komen en de drie bazen te verslaan, dan word je wel beloond voor je diensten. Zo kan je nieuwe titels, Achievements, skins en natuurlijk Gear Sets verdienen, waaronder de exclusieve Roaring Opportunist set.

  Elder Scrolls Online: Greymoor zal uitkomen op 26 mei voor de PC en op 9 juni voor de PlayStation 4 en Xbox One.

  The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited

  Verkijgbaar vanaf 9 june 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.