Elden Ring test keys worden massaal doorverkocht

News
woensdag, 10 november 2021 om 16:30
elden ringf1624265922
Onlangs was het voor spelers mogelijk om kans te maken op Elden Ring test keys voor een gesloten beta van de game. Deze test keys zijn nu allemaal uitgedeeld en dus komen er geen nieuwe keys meer. Nu zijn er een aantal mensen die zo'n key hebben en deze voor een hoop geld aanbieden op eBay.
Er komt een gesloten test aan voor Elden Ring. Hiervoor heeft het bedrijf achter de game dus sleutels uitgedeeld, maar deze worden nu voor meer dan 200 dollar doorverkocht op de Amerikaanse site eBay. Er is dus veel interesse voor zo blijkt.

Wat houdt de gesloten test in?

Op 12 november zal het voor mensen die een speciale key hebben mogelijk worden om deel te nemen aan een gesloten test. Er zijn een aantal test sessies. Zo'n sessie duurt drie uur en tijdens de test krijg je een voorproefje van hoe de game speelt.
De verschillende test sessies worden verdeeld over 3 dagen. Je kunt dus deelnemen aan de sessie tussen 12 en 14 november als je een felbegeerde key hebt. Het is dus bijzonder te noemen dat mensen zoveel geld voor een key over hebben, waarmee je de game eigenlijk maar kort kunt spelen. Het enige voordeel dat je hebt, is dat je de game eerder dan andere kan spelen.
Recent komt er een hoop nieuwe informatie naar buiten over de Elden Ring game. Er werden bijvoorbeeld laatst gameplay beelden naar buiten gebracht. Ook is de Collectors Edition van de game onthuld.