Elden Ring Collector's Edition onthuld via gameplay trailer

News
donderdag, 04 november 2021 om 18:00
2021 10 22 elden ring 2f1640680547
Een nieuwe trailer voor de game Elden Ring is vandaag gelanceerd. In de video zijn verschillende gameplay-beelden te zien, maar ook details over de Collector's Edition van de game.
Er is een trailer vol gameplay-beelden online gezet van Elden Ring. Naast de gameplay staat er ook info over de Collector's Edition in de video. De inhoud van de Collector's Edition was al eerder gelekt en de leaks zaten er zo te zien niet ver naast.

Wat zit er in de Collector's Edition?

Wanneer je de Collector's Edition van Elden Ring aanschaft ontvang je bij de game een digitale soundtrack, een boek van 40 pagina's met artwork van de game, een speciale steelbook voor de game en een standbeeld van Malenia.
Ook kan je nog een stapje verder gaan met de Premium Collector's Edition. Je krijgt dan namelijk ook nog een replica van Malenia's helm bovenop de exclusieve goodies die bij de normale Collector's Edition zitten. De Collector's Edition en de Premium versie zijn vanaf nu te pre-orderen. In Nederland is er nog geen
Ook de losse game is nu te pre-orderen. Wanneer je de gewone game pre-ordert krijg je een digitale avontuurlijke gids en een extra move die je in-game kan gaan uitvoeren. De game zal vervolgens op 25 februari 2022 te spelen zijn. Dit zou eerst eerder zijn in januari, maar de game heeft vertraging opgelopen, waardoor de release nu in februari zal zijn.