Elden Ring-speler heeft de game uitgespeeld met een saxofoon

News
woensdag, 02 augustus 2023 om 11:30
elden ring headerf1646038440
Als er één community is die creatief kan zijn met uitdagingen, dan is het wel de community van FromSoftware. Een speler heeft nu namelijk Elden Ring uitgespeeld met een saxofoon zonder ook maar één keer geraakt te worden!
De games van FromSoftware staan bekend om de hoge moeilijkheidsgraad en Elden Ring is daar geen uitzondering in. Hoewel de open world game wat toegankelijker is gemaakt voor nieuwe spelers, kan je alsnog keihard afgestraft worden, helemaal door de vele bazen in de game.
Sommige spelers lijken ondertussen alleen zelf een baas te zijn geworden. Twitch-streamer Dr DeComposing is het deze week namelijk gelukt om Elden Ring uit te spelen, zonder ook maar één keer geraakt te worden door een vijand. En dat niet alleen, hij heeft de hele game gespeeld op een elektrische saxofoon. Dat alles is hem gelukt in slechts tweeënhalf uur tijd!
Het is niet de eerste keer dat Dr DeComposing een game van FromSoftware uitspeelt met een saxofoon. Het is hem eerder al gelukt in Bloodborne, de Demon’s Souls Remake en de complete Dark Souls-trilogie.

Creatieve manieren om Elden Ring te spelen

Met de prestatie mag Dr DeComposing zichzelf ook ‘s werelds eerste speler noemen die een No Hit Run heeft voltooid met een ‘non-traditionele controller’. De streamer is namelijk niet de enige die Elden Ring speelt met een opvallende ‘controller’.
Eerder is het namelijk MissMikkaa gelukt om Elden Ring uit te spelen met een akoestische gitaar en een Dance Pad. Voor die laatste uitdaging speelde ze overigens twee versies van de game tegelijkertijd, waarbij ze voor de andere versie ‘gewoon’ een controller gebruikte.