Streamer verslaat Elden Ring boss met gitaar

News
zondag, 05 februari 2023 om 11:30
elden ringf1671704499
Streamer MissMikkaa heeft het weer geflikt. Eerder versloeg ze de Elden Ring boss Melania in twee verschillende saves tegelijk, waarbij ze voor een van de saves een Dance Pad gebruikte. Daarna besloot ze de hele game op deze manier uit te spelen, maar ook dat was nog niet genoeg. Nu heeft ze wéér een boss op een bijzondere manier verslagen.
Elden Ring is al moeilijk genoeg, maar MissMikkaa heeft al bewezen dat ze de game graag nóg moeilijker maakt voor zichzelf. Nu heeft ze het opgenomen tegen de boss Margit, maar niet met een gewone controller of een Dance Pad zoals de vorige keer, maar met een akoestische gitaar.
‘’We hebben het gedaan! Margit gedood met een akoestische gitaar!’’ schreef de streamer op Twitter. ‘’Dit is misschien wel de meest inconsequente en moeilijkste run tot nu toe hahaha, heel leuk!’’ Net als met de Dance Pad-uitdaging is het ook nu weer de bedoeling om de hele game op deze manier uit te spelen.

Hoe werkt de gitaar als controller?

Benieuwd hoe ze de controls hiervoor heeft ingesteld? Je bent niet de enige. Ook Twitter-gebruiker @Stairmaster_ vroeg zich dit af. MissMikkaa laat weten een software genaamd AbjectAudioInputs te gebruiken om frequenties van de gitaar in te toetsen in toetsenbord- en muisacties.
Daarbij hoeft ze ‘alleen maar’ de juiste frequenties te raken bij het spelen van de akkoorden. ‘’Het is echt moeilijk, hahaha.’’
Nieuwsgierig geworden naar MissMikkaa en haar bijzondere Elden Ring-uitdagingen? Volg haar dan op Twitch.