Streamer speelt Elden Ring uit op bijzondere wijze

News
zondag, 29 januari 2023 om 12:30
elden ring headerf1646038440
Elden Ring is niet een van de makkelijkste games om te verslaan. Toch zijn er gamers die het zich graag nóg moeilijker maken, zo ook Twitch streamer MissMikkaa. Eerder versloeg zij al een bos op bijzondere wijze, maar nu is ze een stapje verder gegaan.
Twitch streamer MissMikkaa deed menig gamer verbazen toen ze eerder dit jaar de beruchte Elden Ring boss Malenia versloeg in twee verschillende saves tegelijk. Voor een van de saves gebruikte ze niet een gewone controller, maar een Dance Pad. Blijkbaar vond de streamer dit nog niet uitdagend genoeg, want nu heeft ze de hele game op deze wijze uitgespeeld. Daarbij was het de bedoeling dat ze de vijanden in dezelfde poging tegelijk versloeg.
Aan Kotaku vertelt MissMikkaa dat het in begin moeilijk was om te focussen op twee games tegelijk. ‘’Het is niet makkelijk om te proberen twee keer zoveel je karakter in positie te krijgen, aan te vallen, te ontwijken en te helen. Er waren een paar dagen waarop ik mentaal moe was van het werk dat mijn brein deed, maar hoe verder ik kwam, hoe meer ik gewend raakte. Fysiek was het niet heel anders dan vorige runs die ik had gedaan, gelukkig was ik al gewend aan Dance Pad-sessies van zes uur lang.’’

Nog lang niet klaar met Elden Ring

Halverwege waren er volgens de streamer wel een paar momenten dat alles soepel verliep, maar ‘tegen het einde werd het zeker veel moeilijker’. Die moeilijkheidsgraad motiveerde MissMikkaa enorm.
Is MissMikkaa nu klaar met Elden Ring? Nee, zeker niet. Nu wil ze de game uitspelen met ‘een echte gitaar’, waarbij acties zoals aanvallen en helen gekoppeld zijn aan volledige akkoorden in plaats van individuele snaren.