Update - Borderlands-film heeft nu ook een trailer

News
donderdag, 22 februari 2024 om 14:00
borderlandsf1624620537
Films gebaseerd op games bloeien de laatste jaren flink op. Ook Borderlands krijgt binnenkort een film. Nu zijn daar de eerste beelden van te zien.

Update - Eerste Borderlands trailer nu te zien

Nadat er eerst foto's verschenen, zijn er nu ook bewegende beelden. De eerste trailer van de Borderlands-film is namelijk nu te zien. Hij duurt bijna drie minuten, dus je kunt er meteen een aardige indruk van de film uit halen. De trailer onthult alleen nog steeds geen releasedatum.
Oorspronkelijk bericht:
Veel game-franchises hebben in het verleden al films gekregen, maar het is het is eigenlijk redelijk recent dat een aantal van die films ook echt gewaardeerd worden. Voor Borderlands zal nog moeten blijken hoe de film wordt ontvangen. Maar je kunt nu wel een eerste indruk van de film krijgen.
Via People zijn namelijk de eerste foto’s van het project getoond. De belangrijkste foto is een shot waarin de cast gezamenlijk een put in kijkt. Personages die op deze foto te zien zijn, zijn Lilith (Cate Blanchett), Tiny Tina (Ariana Greenblatt), Roland (Kevin Hart), Krieg (Florian Munteanu), Tannis (Jamie Lee Curtis) en Claptrap (Jack Black).
Op een andere foto is Lilith nog in haar eentje te zien, want zij dient als hoofdpersoon van de film. Zij gaat in de film op zoek naar de vermiste dochter van Atlas. Maar dat draait er uiteindelijk op uit dat Lilith en de rest van het team de wereld moeten redden.

Wanneer is de release van de Borderlands-film?

De Borderlands-film is al zo’n negen jaar in ontwikkeling, maar nu duurt het niet lang meer voor hij te zien is. Hij staat namelijk gepland voor een release in augustus. Vermoedelijk duurt het dan ook niet lang meer voor er ook een trailer voor de film is.