Eerste trailer The Witcher seizoen 3 getoond door Netflix

News
vrijdag, 09 juni 2023 om 12:30
the witcher seizoen 3 geralt en jaskierf1686301819
Later deze maand begint The Witcher seizoen 3 op Netflix. De streamingdienst heeft daarom nu de eerste trailer van het nieuwe seizoen getoond tijdens Summer Game Fest.
Sinds de release van The Witcher 3: Wild Hunt is de franchise enorm populair geworden. Zo zijn er niet alleen nieuwe games aangekondigd door CD Projekt RED, maar ook Netflix heeft vol ingezet op de fantasy-reeks. Zo hebben we een animatiefilm gekregen, een prequel serie en natuurlijk The Witcher serie zelf met Henry Cavill in de hoofdrol.
Het laatste seizoen met de beroemde acteur als Geralt of Rivia gaat binnenkort van start. Eerder heeft Netflix bekendgemaakt dat het eerste deel op 29 juni in première zal gaan. Het tweede deel van seizoen 3 gaat vervolgens verder op 27 juli.
Het is dus hoog tijd voor de eerste trailer van The Witcher seizoen 3 en die heeft de streamingdienst gisteravond getoond tijdens Summer Game Fest. In de trailer zien we Geralt, Yennefer (Anya Chalotra), Ciri (Freya Allan) en Jaskier (Joey Batey) op hun nieuwe avontuur, na de gebeurtenissen in het tweede seizoen. En daar komt weer veel bloed en magie bij kijken!

Nieuwe acteur voor The Witcher

Na het vertrek van Henry Cavill zal The Witcher er niet mee ophouden. Netflix heeft namelijk besloten om door te gaan met een nieuwe acteur, namelijk Liam Hemsworth, de jongere broer van MCU-acteur Chris Hemsworth.
Netflix heeft ook duidelijk vertrouwen in de acteerkunsten van Liam Hemsworth. Eind mei is er namelijk groen licht gegeven voor The Witcher seizoen 5, ondanks dat de opnames voor seizoen 4 nog moeten beginnen.