Henry Cavill sluit zich liever op om te gamen dan dat hij uit gaat

News
maandag, 15 mei 2023 om 16:00
the witcher mejores regalosf1641987936
In een interview met GQ heeft Henry Cavill, alias Superman, ofwel (ex) hoofdrolspeler van de Netflix-hit The Witcher aangegeven dat hij liever thuis gamet dan de deur uitgaat. Al is de reden wel opvallend of moeten we zeggen schokkend?
Cavill geeft aan dat hij het niet prettig vindt dat mensen te pas en onpas ongevraagd allerlei foto’s van hem maken om deze vervolgens op internet te plaatsen. Hij is, zoals hij het zelf noemt, hyperbewust van alles zodra hij de deur uitgaat. Zelfs als hij er niet vreselijk uitziet op een dag, is er mee bezig dat er iemand een foto van hem maakt, wat ‘dat is wat mensen doen.’ Als hij daarna foto’s terugziet op bijvoorbeeld Instagram van zichzelf denkt hij ‘Oh my god.’

Henry Cavill kan uren gamen

En daarom brengt hij veel uren thuis gamend door. ‘Thuis kan ik belachelijk veel uren spelen en daar ontsnappen, want naar buiten gaan heeft het tegenovergestelde effect. Ik heb niet te maken met fans en paparazzi, maar ik denk dat we het erover eens kunnen zijn dat gamen zo nu en dan verfrissend is.’
Wat voor games Cavill speelt, is onbekend. Eerder werd duidelijk dat hij de rol van Geralt of Rivia in de Netflix serie The Witcher aan de wilgen heeft gehangen, na drie seizoenen. Die rol wordt overgenomen door Liam Hemsworth. Cavill heeft zich nooit uitgelaten over de reden van zijn vertrek, al wordt vermoed dat hij het niet eens is met de richting die op werd gegaan in de serie.
Ook werd eerder bekend dat hij niet zal terugkeren als Clark Kent in DCU. Inmiddels is duidelijk dat hij een plek in zal gaan innemen in Warhammer.
Zo zie je maar weer, games en films gaan prima hand in hand.