The Witcher seizoen 3 releasedatum onthuld, wordt in twee delen geknipt

News
woensdag, 26 april 2023 om 9:00
the witcher seizoen 2f1682436232
Fans wachten er al een tijdje op, maar Netflix heeft nu eindelijk de releasedatum voor The Witcher seizoen 3 onthuld. Het seizoen wordt wel in twee delen opgeknipt.
Het is alweer een tijdje geleden dat seizoen 2 van The Witcher verscheen. De laatste aflevering van de serie werd namelijk uitgezonden in december 2021. Netflix heeft nu eindelijk bekendgemaakt wanneer fans van seizoen 3 kunnen genieten. Dat heeft de streamingdienst gedaan via een teaser trailer.
Op 29 juni zal The Witcher seizoen 3 volume 1 op Netflix verschijnen. De streamingdienst heeft besloten om het seizoen in twee delen op te knippen, zoals we eerder al met andere series zoals The Walking Dead en Attack on Titan hebben gezien. Opvallend genoeg zal het niet meerdere maanden duren voordat volume 2 van The Witcher seizoen 3 uitgebracht wordt. Dat is namelijk al een maandje later op 27 juli.

Laatste seizoen voor Henry Cavill

Seizoen 3 zal een belangrijk seizoen voor de show zijn. Het is namelijk het allerlaatste seizoen dat Henry Cavill als Geralt of Rivia te zien is. De acteur heeft besloten om te vertrekken, maar hij heeft zelf geen reden bekendgemaakt voor zijn vertrek. Volgens geruchten is hij vertrokken omdat hij het niet eens is met de richting die de serie opgaat, terwijl anderen claimen dat het productieschema te druk is.
De rol van Geralt of Rivia zal vanaf seizoen 4 worden overgenomen door Liam Hemsworth, de broer van Chris Hemsworth, die eerder te zien is geweest in The Hunger Games, Independence Day: Resurgence en The Expendables 2.