The Witcher verlengt voor vijfde seizoen

News
zondag, 28 mei 2023 om 15:30
regalos the witcherf1670854507
Het avontuur van The Witcher gaat nog lang door. Deze zomer komt het derde seizoen uit, waarna hoofdrolspeler Henry Cavill zal worden vervangen door Liam Hemsworth. Recentelijk is bekend geworden dat dit voor minstens twee seizoenen zal zijn, omdat de serie al vernieuwd is voor een vijfde seizoen.
In een interview met Deadline heeft Sophie Holland, de casting director van de show, bevestigd dat Hemsworth en de andere castleden van The Continent terug zullen keren voor een vijfde seizoen op Netflix. Holland, die ook aan andere projecten voor de streamer heeft gewerkt, zoals Wednesday en Shadow and Bone, merkte op dat het vijfde seizoen van The Witcher direct na het vierde seizoen zal worden gefilmd.

Vertek Henry Cavill

De bevestiging van het vijfde seizoen voor de populaire fantasy-serie weerspiegelt de visie van showrunner Lauren Schmidt Hissrich, die onlangs enthousiast sprak over de mogelijkheid om Hemsworth in de rol van Geralt te zien. Hissrich benadrukte dat hoewel het beëindigen van de serie na het vertrek van Cavill een optie was, er "gewoon te veel verhalen zijn om te vertellen".
Vorig jaar werd aangekondigd dat Henry Cavill de serie zou verlaten. De acteur achter Geralt van Rivia gaf aan dat hij meer tijd wilde vrijmaken voor andere projecten en dat er ook enkele problemen waren tussen hem en de makers van de serie. Liam Hemsworth werd gekozen als zijn opvolger voor het vierde seizoen.
Het eerste deel van The Witcher Seizoen 3 verschijnt op 29 juni op Netflix, gevolgd door het tweede deel op 27 juli.

Populair Nieuws