Eerste trailer van The Walking Dead seizoen 11 is onthuld

News
vrijdag, 02 juli 2021 om 17:30
the walking deadf1634110592
Na het lange wachten is het dan bijna zover. Vanaf 22 augustus gaat The Walking Dead seizoen 11 met een dubbele aflevering in première. Als je niet meer kan wachten hierop, hebben we goed nieuws voor jou. Zo is de eerste teaser trailer van het elfde seizoen uitgekomen!
We hebben eerder al kleine teasers gekregen van het elfde seizoen, zoals de eerste acht afleveringnamen en de synopsissen van de eerste twee afleveringen. Nu komt AMC met een nieuwe knaller. Zo heeft de dienst de eerste teaser trailer vrijgegeven van The Walking Dead seizoen 11. In deze nieuwe promo kunnen we korte stukjes zien van de eerste paar afleveringen, waar we karakters zoals Negan en Daryl terug kunnen zien. Ook zien we de soldaten van de Commonwealth verschijnen en lijkt het erop dat we de nieuwe schurken kort kunnen zien.
In seizoen 11 moet de groep overlevenden Alexandria opnieuw van de grond af opbouwen, waar de groep van Ezekiel nieuwe bondgenoten probeert te vinden in de Commonwealth. Ook lijkt het erop dat er een nieuwe groep schurken aanbelt bij de overlevenden, genaamd de Reapers. We weten al wat we van de eerste twee afleveringen kunnen verwachten. Zo gaat de groep op een gevaarlijke missie om te zoeken naar voedsel, waar ze al snel vast komen te zitten in een metrotunnel. Ondertussen daagt Yumiko het proces uit bij de Commonwealth-buitenpost, die de levens van Eugen, Ezekiel en Princess bedreigt.
Bekijk hieronder de eerste teaser voor The Walking Dead seizoen 11:

Nieuwe The Walking Dead serie komt voor seizoen 11

Voordat The Walking Dead seizoen 11 officieel van start gaat, komt er nog een gloednieuwe TWD serie aan voordat het slotstuk begint. De nieuwe serie genaamd The Walking Dead: Origins bestaat uit vier afleveringen, waar per aflevering een fan favorite personage wordt uitgelicht voordat zij te zien zijn in het laatste seizoen. De personages die worden uitgelicht zijn Daryl, Carol, Maggie en Negan. De eerste aflevering start 15 juli. Daarna verschijnt er elke week een nieuwe totdat alle vier de afleveringen zijn geweest.
Het laatste seizoen start 22 augustus en dient als het slotstuk van de enorm populaire zombieserie.