Reageer en Win: Wie heeft de EPOS B20 streamingmicrofoon gewonnen?

Article
vrijdag, 02 juli 2021 om 17:00
epos b20 2f1624462620
Voor de mensen die op zoek zijn naar een streamingmicrofoon, hadden we vorige week een mooie actie. In de Reageer en Win kon je namelijk de EPOS B20 streamingmicrofoon winnen. Wij maken nu de winnaar bekend!

Winnaars afgelopen week

Vorige week konden jullie kans maken op de EPOS B20 streamingmicrofoon. Daarvoor moesten jullie minimaal drie keer reageren onder artikelen deze week.
De winnaar van de EPOS B20 streamingmicrofoon is geworden... Astrifer!
Van harte gefeliciteerd. Stuur even een mailtje naar prijsvraag@xgn.nl en dan zorgen we ervoor dat je de prijs krijgt opgestuurd!

Reageer en Win – Wat is de nieuwe prijs?

Bij XGN.nl proberen wij jullie elke week te trakteren op één of meerdere prijzen. Helaas moeten wij deze keer jullie teleurstellen en een weekje overslaan. Wij hebben namelijk geen nieuwe prijs voor jullie in petto. We zullen zo snel mogelijk proberen om een winactie te organiseren, zodat jullie met plezier naar de vrijdag uitkijken. Naast het einde van de werkweek natuurlijk.

Like en volg ons op Facebook, Twitter & Instagram!

Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook en om ons te volgen op Twitter, Instagram, Twitch en TikTok!
Let op: je kunt alleen meedoen met een geregistreerd account, je kunt een account aanmaken door hier te klikken. Voor het ontvangen van fysieke prijzen dien je inwoner van Nederland te zijn (of een Nederlands adres te hebben waar de prijs heen gestuurd kan worden).