Komt Battlefield 6 naar mobiel in 2022?

News
vrijdag, 23 april 2021 om 8:00
battlefield 6 headerf1622210501
Met het nieuws dat Battlefield 6 eraan komt, krijgen we ook het nieuws dat een Battlefield game voor mobiel in 2022 uitkomt. EA wil de Battlefield franchise namelijk ook op de kaart zetten op mobiele platforms.
Battlefield 6 moet volgens EA de standaard gaan zetten op next-gen consoles en PC, maar hoe zit het dan met smartphones en tablets? Op de mobiele markt is Call of Duty, toch wel de grootste concurrent van Battlefield, namelijk heer en meester. EA wil in ieder geval ook naar mobiel en dus komt er een nieuwe Battlefield game voor mobiel. Helaas zal het alleen niet om Battlefield 6 gaan, maar om een compleet nieuwe game die op zichzelf staat.
Je hoeft dus ook niet een luie port van een eerdere game zoals Battlefield 5 te verwachten, maar echt een nieuwe Battlefield game die zijn eigen ervaring moet bieden. De game wordt ontwikkeld door Industrial Toys in samenwerking met de papa van Battlefield, DICE. De Zweedse ontwikkelaar kijkt natuurlijk altijd mee als er een nieuwe Battlefield game gemaakt wordt, want het blijft toch zijn kindje. De game voor mobiel moet in 2022 uitkomen in tegenstelling tot zijn grotere broer, Battlefield 6, die al eind 2021 moet verschijnen.

Battlefield 6 naar mobiel?

Battlefield 6 naar mobiel is dus een vervlogen droom voor veel fans van de franchise. Dit zal vooral te maken hebben met de enorme kracht die de nieuwe Battlefield game naar verluidt nodig gaat hebben: een mobiel platform kan dat gewoon niet bieden. Toch is het wel fijn dat EA zijn fans op mobiel niet vergeet en dat er dus een aparte Battlefield game specifiek voor mobiel wordt gemaakt. Toch fijn als je onderweg kan zijn met je favoriete shooter. Of het een succes gaat worden zullen we moeten zien in 2022.

Populair Nieuws

Laatste Reacties