The Conjuring 3 details - Schrikwekkende informatie

  Horrorfans opgelet! Enkele details van The Conjuring 3 zijn bekendgemaakt. Het nieuws, waarvan je hart zeker weten sneller gaat kloppen, is naar buiten gebracht door regisseur James Wan. De grote vraag is welk Warren dossier dit keer de inspiratie is voor de film.

  Warner Bros Picture

  Er is alleen één verandering die met het derde deel meekomt. Dit keer wordt de film grotendeels niet geregisseerd door James Wan, maar door Michael Chaves (The Curse of La Llorona). James Wan is namelijk bezig geweest met de film Aquaman. Hij is veel bezig geweest met de promotie rondom de film. Aquaman is momenteel te zien in de bioscoop. Wat wij van de film vinden lees je in onze Aquaman review.

  Staat Aquaman in de weg van The Conjuring 3?

  Wees gerust, want Aquaman zal waarschijnlijk niet veel invloed hebben op The Conjuring 3. James Wan heeft namelijk voornamelijk de voorbereidingen aan Michael Chaves overgelaten. Hij zal daarom deels nog eindverantwoordelijk zijn voor hoe de film zal uitpakken. Daarnaast zal de aankomende film ook niet veel lijken op zijn voorganger, The Conjuring 2. Vergeet niet dat de Conjuring universum met al zijn spin-offs nog best groot is. Denk maar aan films zoals The Nun (2018), Annabelle (2014) en Annabelle: Creation (2017). Aquaman past niet in dit rijtje.

  Doordat James Wan bezig was met Aquaman, heeft Michael Chaves de regie van The Conjuring 3 op zich genomen en dit betekend niet meteen dat het slecht is. De twee regisseurs kennen elkaar vanwege de film The Curse of La Llorona, dus James Wan zal wel weten aan wie hij de klus moet overlaten. The Curse of La Llorona zal vanaf 19 april 2019 in de bioscoop te zien zijn. We hoeven ons dus niet te vervelen terwijl we op The Conjuring 3 wachten.

  Nog even over Ed en Lorraine Warren

  Voor wie het nog niet weet: het verhaal van The Conjuring is dus gebaseerd op een echte levenservaringen. Het verhaal is dus niet spontaan uit de lucht gevallen of binnen twee uurtjes bedacht, maar gebaseerd op wat Ed en Lorraine Warren hebben meegemaakt. De twee zijn namelijk paranormale onderzoekers en hebben van alles gezien.

  Zo ging de eerste film over de Perron familie. In de 19e eeuw zou in het huis van de Perron familie een heks hebben geleefd. Het huis zou vervloekt zijn, waardoor iedereen die daar leefde dood zou gaan.

  Voor de opening van The Conjuring 2 is het verhaal van George en Kathy Lutz gebruikt. Het koppel zou uit het huis gejaagd zijn door een kwaadaardige demon. Ed en Lorraine waren hier ook bij betrokken. De rest van de film ging over hun betrokkenheid bij een familie die opgejaagd werd door een poltergeistactiviteit.

  Warner Bros Pictures

  The Conjuring 3 is weer gebaseerd op een echt verhaal

  Het verhaal is, net als de vorige twee films, gebaseerd op een dossier van de Warrens. Volgens regisseur James Wan is het belangrijk voor de films om trouw te blijven aan de bron van inspiratie. James Wan zei in een recent interview met Bloody Disgusting dat de regisseurs en producers met de spinoffs meer lol kunnen maken, omdat ze gekkere dingen kunnen bedenken. Volgens de regisseur zien ze The Conjuring films meer als het echte werk en noemt de filmreeks daarom het moederschip.

  In hetzelfde interview bevestigde James Wan meerdere details over The Conjuring 3. We weten dus dat het weer om een bestaande dossier gaat, maar om het iets spannender te maken gaat het dit keer om een moordzaak.

  Om welk dossier gaat het dan?

  Natuurlijk is iedereen nieuwsgierig naar het plot, want welk dossier wordt er dit keer uitgekozen om te verfilmen? Toen er werd gevraagd naar het plot van de film, zei James Wan het volgende:

  “Er was een zaak over een man die terechtstond voor moord. Volgens mij was dit de eerste keer in de Amerikaanse geschiedenis dat een verdachte bezetenheid als reden gebruikte."

  Dit zou kunnen betekenen dat de film gaat over de rechtszaak tegen Arne Cheyenne Johnson die rond 1981 zijn huisbaas vermoordde. Arne Johnson was geen onbekende voor Ed en Lorraine. Samen verdreven de drie een demoon uit het lichaam van een jongetje. Volgens het verhaal nam de demon daarna bezit van Arne Johnson, maar dit verhaal was niet belangrijk in de rechtbank. Uiteindelijk heeft Arne Johnson vijf jaar in de gevangenis gezeten.

  Eerder dachten we dat het verhaal zou gaan over Bill Ramsey. Hij geloofde dat hij bezeten was door een demon die in de vorm van een wolf tevoorschijn kwam. Alleen heeft James Wan nu een opmerking gemaakt over een rechtszaak, wat wel erg lijkt op het verhaal van Arne Johnson.

  Warner Bros Pictures

  Acteurs zijn terug

  Natuurlijk is er geen The Conjuring film zonder Ed (Patrick Wilson) en Lorraine Warren (Vera Farmiga). We zullen Patrick Wilson en Vera Farmiga dan ook weer terug zien op het witte doek. Eerst zullen we de twee zien in Annabelle 3, het derde deel in de reeks. We weten nog niet zo veel over Annabelle 3. De film heeft zelfs nog geen officiële naam gekregen, dus voor nu noemen we het nog maar even Annabelle 3.

  Sinds een paar dagen zitten de opnames voor Annabelle 3 erop, maar de film verschijnt pas in juli van 2019. The Conjuring 3 zal ergens in 2020 verschijnen en voor daarna zullen nog wel meer spin-offs gepland staan.

  The Conjuring 3 details - We moeten nog even wachten

  Helaas zal The Conjuring 3 niet snel in de bioscoop verschijnen. Dit zal namelijk ergens in 2020 zijn, maar in de tussentijd hebben we nog genoeg andere horrofilms die we kunnen zien. Ben je toch op zoek naar horror, maar dan wat anders dan een film? Wij hebben de horrorgames van 2019 op een rijtje gezet.

  Wil je nou wel de geweldige horrorfilms van 2019 zien? Zet ze maar alvast in je agenda!

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.