Nintendo verwacht drukte rond de kerst met de Switch

News
dinsdag, 21 december 2021 om 13:30
pexels michael adeleye 6993182f1615204764
Het Japanse twitteraccount van Nintendo heeft spelers opgeroepen om alvast een Nintendo Switch account aan te maken. Dit doet het bedrijf om problemen rond de kerst te voorkomen. Ook kunnen gebruikers zo sneller gebruik maken van hun nieuwe console.
Nintendo verwacht dat rond de kerst er een hoop nieuwe Switch gebruikers bij zullen komen. De kans is namelijk groot dat veel spelers de console als kerstcadeau krijgen. Dit lijkt goed nieuws voor Nintendo, maar toch maakt Nintendo zich zorgen over eventuele serverproblemen die zullen komen door de vele aanmeldingen van nieuwe gebruikers. Nintendo roept dus gebruikers op om alvast een account voor de Switch aan te maken.

Nintendo Switch servers kunnen veel aanmeldingen niet aan

Vorig jaar waren er rond de kerst veel serverproblemen door de vele nieuwe Switch gebruikers die direct na het krijgen van het cadeau een account wilde aanmaken. De kans is nog steeds groot dat er dit jaar weer serverproblemen zullen zijn, maar toch probeert Nintendo dit dus te beperken door mensen op te roepen om alvast een account aan te maken.
Misschien is het dus verstandig als je al weet dat je een Nintendo Switch krijgt of als je er een als cadeau wil gaan geven, je alvast een account voor de Switch aanmaakt. Dit zorgt er voor dat je tijdens de kerstdagen geen problemen hebt met de servers en je direct aan de slag kan op het nieuwe apparaat. Dit zorgt dan ook voor minder frustratie tijdens de kerstdagen.

Populair Nieuws

Laatste Reacties