Eerste beelden Spider-Man in Marvel's Avengers naar buiten gebracht

News
vrijdag, 12 november 2021 om 12:30
marvels avengersf1636021384
Eind deze maand zal Spider-Man worden toegevoegd aan Marvel's Avengers. De uitbreiding is alleen wel exclusief voor PlayStation consoles. Nu heeft Square Enix, de uitgever van de game, een reveal trailer voor het personage naar buiten gebracht.
De reveal trailer begint met Spider-Man zelf. Hij is vijanden in de gaten aan het houden. Hij zet de aanval in, maar de vijanden blijken net te sterk voor hem alleen, gelukkig wordt hij snel gesteund door andere superhelden, waaronder Captain America en de Hulk.

Spider-Man krijgt een eigen event

Spider-Man wordt toegevoegd aan de game samen met een evenement genaamd 'With Great Power'. Er komen verschillende missies naar de game, waarin Spider-Man samen moet werken met Black Widow en Ms Marvel om een plan van de villains te stoppen.
Onlangs is de informatie naar buiten gekomen wanneer het personage aan de game wordt toegevoegd. Dit zal op 30 november zijn en onderdeel zijn van patch 2.2. Dit werd bekendgemaakt via een nieuwe roadmap van de game.
De uitbreiding is dus een Sony exclusive. Dit is was al voor de release van de Marvel's Avengers game aangekondigd. Alleen spelers die een PS4 of PS5 hebben kunnen de uitbreiding spelen. Dit is erg nadelig voor Marvel's Avengers spelers op de Xbox consoles en PC.
Hoewel Square Enix wel met nieuwe updates komt voor de game, is het bedrijf toch van mening dat de game een teleurstelling is. De resultaten vallen tegen, Marvel's Avengers is niet het succes dat Square Enix had gehoopt dat de game zou zijn.

Populair Nieuws

Laatste Reacties