Spider-Man exclusief naar PS5 en PS4 versie Marvel's Avengers

  Spider-Man: Miles Morales is niet de enige spinnenman die binnenkort speelbaar zal zijn op een PlayStation console. Crystal Dynamics heeft namelijk aangekondigd dat Spider-Man exclusief komt naar de PS5 en PS4 versie van Marvel’s Avengers.

  Wanneer Marvel’s Avengers in de schappen komt te liggen op 4 september 2020, zullen nog niet meteen alle superhelden in de groep speelbaar zijn. Zo weten we bijvoorbeeld dat Hawkeye als eerst zal worden toegevoegd aan de game. Crystal Dynamics heeft nu aangekondigd via een blogpost op PlayStation.com dat Spider-Man exclusief aan de PS5 en PS4 versie van de game zal worden toegevoegd.

  Volgens Jeff Adams, de Associate Art Director bij Crystal Dynamics, wordt er hard gewerkt om de populaire superheld zo getrouw mogelijk in de game te stoppen.

  “Dit betekent dat we er voor moeten zorgen dat onze held beweegt en vecht zoals hij zou moeten, ongeacht in welke van de War Zones hij zich bevindt. Als hij door de lucht slingert, willen we dan hij vloeiend en licht aanvoelt en dat je verschillende web configuraties en gadgets kan gebruiken wanneer je aan het reizen bent. Spider-Man’s indrukwekkende acrobatische vaardigheden zullen die ervaring complementeren, waardoor je naadloos van navigatie naar gevechten kan wisselen.”

  Jeff Adams, Associate Art Director Crystal Dynamics

  Nog even wachten op Spider-Man

  Ondanks dat Marvel’s Avengers al volgende maand uitkomt, moeten we wel even wachten op de release van Spider-Man in de game. In de blogpost laat de ontwikkelaar weten dat de superheld pas in begin 2021 aan de titel zal worden toegevoegd. De update zal wel helemaal gratis worden.

  Marvel's Avengers

  Verkijgbaar vanaf 4 september 2020

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.