Spider-Man exclusief naar PS5 en PS4 versie Marvel's Avengers

News
dinsdag, 04 augustus 2020 om 10:45
marvels avengers spider manf1596526808
Spider-Man: Miles Morales is niet de enige spinnenman die binnenkort speelbaar zal zijn op een PlayStation console. Crystal Dynamics heeft namelijk aangekondigd dat Spider-Man exclusief komt naar de PS5 en PS4 versie van Marvel’s Avengers.
Wanneer Marvel’s Avengers in de schappen komt te liggen op 4 september 2020, zullen nog niet meteen alle superhelden in de groep speelbaar zijn. Zo weten we bijvoorbeeld dat Hawkeye als eerst zal worden toegevoegd aan de game. Crystal Dynamics heeft nu aangekondigd via een blogpost op PlayStation.com dat Spider-Man exclusief aan de PS5 en PS4 versie van de game zal worden toegevoegd.
Volgens Jeff Adams, de Associate Art Director bij Crystal Dynamics, wordt er hard gewerkt om de populaire superheld zo getrouw mogelijk in de game te stoppen.

Nog even wachten op Spider-Man

Ondanks dat Marvel’s Avengers al volgende maand uitkomt, moeten we wel even wachten op de release van Spider-Man in de game. In de blogpost laat de ontwikkelaar weten dat de superheld pas in begin 2021 aan de titel zal worden toegevoegd. De update zal wel helemaal gratis worden.