Spider-Man komt deze maand naar Marvel's Avengers op PS5 en PS4

News
vrijdag, 05 november 2021 om 13:30
marvels avengersf1636021384
Op 30 november komt Patch 2.2 uit. In deze nieuwe patch komen er een hoop nieuwe dingen in de game, maar voor PlayStation spelers zit er nog iets extra's in. Playstation spelers kunnen namelijk na die update spelen als Spider-Man in Marvel's Avengers. Dit blijkt uit een blog.
Op 30 november komt er een evenement naar Marvel's Avengers genaamd het With Great Power Hero Event. Bij dat evenement wordt ook Spider-Man aan de game toegevoegd als speelbaar personage. Dit is dan wel alleen beschikbaar voor spelers op de PS4 en PS5.
De komst van Spider-Man naar de game was al voor de release van Marvel's Avengers aangekondigd, maar het heeft lang geduurd voordat duidelijk werd wanneer het personage dan echt toegevoegd zou gaan worden.

Spider-Man krijgt een story mode

De toevoeging van het personage zorgt er ook voor dat er een aantal verhaalmissies rond het personage aan de game worden toegevoegd. Spider-Man zal in deze verhaalmissies gaan samenwerken met andere Marvel personages, zoals Ms. Marvel en Black Widow.
Niet iedereen is blij met de manier hoe Spider-Man naar de game komt. Marvel's Avengers is namelijk geen PlayStation exclusive. Xbox en PC spelers kunnen dus de content rond Spider-Man die wordt toegevoegd niet spelen, wat natuurlijk voor onvrede zorgt. Spelers zijn het vaker niet eens met beslissingen voor Marvel's Avengers. Een van de beslissingen is daardoor zelfs teruggedraaid.

Populair Nieuws

Laatste Reacties