Dwayne Johnson speelt in film gebaseerd op game

News
woensdag, 26 januari 2022 om 13:00
eerste trailer jumanji 2 brengt iedereen naar het volgende level 152397 4f1643124813
Dwayne ‘The Rock’ Johnson heeft aangekondigd te spelen in een film gebaseerd op een game. Over welke game-franchise dit zal gaan, is nog niet bekend.
Dwayne ‘The Rock’ Johnson heeft gezegd dat hij eraan werkt om een videogame om te toveren naar een film. Dit vertelde hij in een interview met Men’s Journal. In het interview werd hem gevraagd of hij plannen had om personages uit games naar het grote scherm te brengen.
Johnson legde uit hoe hij van plan is om het goed te doen voor de games en dat ze een “geweldige film gaan maken.” over welke game-franchise de acteur het heeft is nog niet bekend, maar er zijn natuurlijk een heleboel opties. Hij vertelde wel dat we later dit jaar te horen zullen krijgen over welke game dit gaat. The Rock gaf wel aan dat hij "altijd een grote Madden-fan is geweest", maar het lijkt er niet op dat het een Madden film zal zijn.

The Rock gaat in meer films spelen

Naast deze nieuwe film over een game, is The Rock druk bezig. Zo speelt hij in de DC-film Black Adam zal hij ook te zien Jungle Cruise 2 en de twee sequels op de Netflix-film Red Notice. De acteur zal alleen niet meer te zien zijn in de laatste delen van Fast & Furious.