Final Fantasy 14 director wil nog tien jaar aan de game werken

News
woensdag, 26 januari 2022 om 13:30
final fantasy 14 classesf1626953887
De director van Final Fantasy 14 heeft verteld dat hij nog tien jaar aan de game te willen werken. Verder heeft hij aangekondigd dat er in februari een livestream komt waarin de aankomende patches van de game worden besproken.
Naoki Yoshida, producer en regisseur van Final Fantasy 14, heeft gezegd dat hij, zolang hij in goede gezondheid verkeert, van plan is om nog tien jaar aan de game te blijven werken.
Hij vertelt dit tijdens een livestream van het Final Fantast 14 mahjong-toernooi die werd vertaald op Reddit. Eerder zei hij al in een column van Famitsu dat hij voorbereidingen trof voor de komende tien jaar van de MMO. Verder voegt hij eraan toe dat het kijken naar de toekomst hem behoorlijk druk heeft gemaakt. Zo heeft hij nog geen kans gehad om de nieuwe raids uit te proberen die in december uitkomen.
Yoshida heeft ook aangekondigd dat er ergens in februari een “speciale editie” Letter from the Producer livestream zal komen over de aankomende patches, uitbreidingen en veranderingen in de game.

Final Fantasy 14: Endwalker preview in aantocht

Verder vermeldt Yoshida dat Square Enix in maart een preview van de inhoud van patch 6.1 voor Endwalker zal presenteren. Tot nu toe is alleen de Data Center Travel System onthuld van deze patch. Dit systeem is geïmplementeerd als onderdeel van hun plannen om servercongestie te verminderen. Hij vertelt daarnaast ook dat de komende Patch voornamelijk numerieke aanpassingen zal bevatten aan de jobs van spelers.