DC's Black Adam is klaar met filmen

News
vrijdag, 16 juli 2021 om 14:30
black adam 129590f1626426683
2022 zal een groot jaar worden voor DC fans, aangezien er vier gloednieuwe films uit zullen komen. Een hiervan is Black Adam met in de hoofdrol Dwayne 'The Rock' Johnson. The Rock heeft op zijn Instagram laten weten dat het filmen van Black Adam eindelijk is afgelopen.
Op het moment staat de teller op vier voor DC in 2022. Het gaat hier om de films The Batman, The Flash, Aquaman and the Lost Kingdom en Black Adam. Dit zal de eerste keer zijn dat The Rock in een superhelden film speelt. Black Adam is een zogeheten anti-held en was al eerder te zien in de DC stripboeken en de videogame Injustice. De Black Adam film zou een opzet zijn voor een Shazam-film, waar The Rock dus als antagonist dient.

The Rock als Black Adam

Johnson heeft al jarenlang fans lekker gemaakt voor zijn rol als Black Adam en nu is het eindelijk zo ver. Op de Instagram-pagina van Dwayne kun je de volledige video bekijken. The Rock heeft zich al maanden in het zweet gewerkt om er zo fit mogelijk uit te zien voor deze rol en dat is ook zeker gelukt. Natuurlijk was Dwayne al een lopende kledingkast van zichzelf, maar het was toch nog nodig om net een extra tandje bij te zetten. Op zijn Instagram nam hij zijn fans afgelopen maanden ook mee in zijn trainingsproces.
Wat vinden jullie van deze rol? Is The Rock de aangewezen persoon om een anti-held te spelen? En gaan jullie deze film bekijken in de bioscoop? Laat het ons weten in de comments.
Black Adam komt op 29 juli 2022 uit in de bioscopen.