Dune 2 voegt deze acteur aan cast toe

News
zaterdag, 07 januari 2023 om 13:30
rsz dune st 5 jpg sd high copyright c 2020 warner bros entertainment inc all rights reserved photo credit courtesy of warner bros pictures and legendary picturesf1700149552
Dune 2 verschijnt eind dit jaar in de bioscopen, maar toch was de cast nog niet helemaal rond. The Hollywood Reporter meldt namelijk dat er nog een acteur aan de cast is toegevoegd.
Dune kwam in 2021 uit en was een razend succes. Gelukkig voor de fans: want regisseur Denis Villeneuve heeft het verhaal van het eerste boek in tweeën gesplitst. Het tweede deel liet dan ook eventjes op zich wachten, maar als alles volgens planning verloopt kunnen we de film al in november verwachten.
De eerste film had al een cast met flink wat grote namen, zoals Timothée Chalamet, Oscar Isaac, Stellan Skårsgard, Dave Bautista, Zendaya, Jason Momoa en Javier Bardem. Dune 2 doet daar nog een schepje bovenop met Austin Butler, Florence Pugh, Lea Seydoux en zelfs Christopher Walken. Wie dacht dat het daarmee klaar was, heeft het mis. Volgens The Hollywood Reporter is ook Tim Blake Nelson gecast in een vooralsnog onbekende rol.
Nelson kun je kennen uit Guillermo del Toro’s Cabinet of Curiosities, Watchmen, Unbreakable Kimmy Schmidt en Scooby-Doo 2: Monsters Unleashed. Dune is niet zijn eerste grote franchise. Eerder speelde hij namelijk Samuel Sterns in The Incredible Hulk, een rol die hij opnieuw gaat spelen in Captain America: New World Order.

Nog meer Dune op komst

Het langverwachte vervolg is trouwens niet het enige waar Dune-fans naar kunnen uitkijken. Er komt namelijk ook een prequel serie naar HBO Max met Johan Renck, die eerder aan Chernobyl, Vikings, Breaking Bad en The Walking Dead werkte, als regisseur. De serie heet Dune: The Sisterhood en volgt de Harkonnen Sisters zo’n 10.000 jaar voor de gebeurtenissen uit de film. Renck is niet de enige Vikings-alumnus: Travis Fimmel gaat de mannelijke hoofdrol in de serie spelen.

Populair Nieuws

Laatste Reacties