Ruil je games in en ontvang tegoed of dikke cash!

Article
zaterdag, 07 januari 2023 om 13:00
nedgamef1605541608
Je staat er misschien niet altijd helemaal bij stil, maar je kan gewoon je games die stof liggen te happen inruilen. Nedgame neemt deze spullen maar al te graag aan. Jij krijgt tegoed voor je waarde die je ingeleverd hebt en beide partijen zijn blij, win-win-toch? We leggen haarfijn uit hoe dit systeem werkt.

Wat mag je allemaal inleveren?

Je mag vrijwel alles inleveren bij Nedgame. Dus heb je PlayStation 3 games, PSP-games, Xbox 360 games, Gamecube-spellen of iets wat nog ouder is? Zolang het netjes in staat is (lees: compleet), met geen beschadigingen of krassen op de disc, heeft Nedgame hier wel oor naar. Of moeten we zeggen oog? Simpelweg omdat ze dan weer iemand anders blij kunnen maken met jouw spellen! En dat is toch geweldig, dat de games die bij jou stof liggen te happen gewoon een heel nieuwe leven voor zich hebben? Dit geldt niet alleen voor games, maar ook voor Blu-rays. Die mag je dus ook inleveren. En ook oude spelcomputers of game accessoires kun je inleveren. Er is slechts één systeem waarvoor Nedgame geen spullen accepteert en dat is de PC. Nieuwe games mag trouwens ook, dus heb je de nieuwe God of War uitgespeeld? Ruil het in bij Nedgame.

Hoe werkt het?

Hoe het werkt, is heel simpel. Je gaat naar de website van Nedgame en kijkt bij het tabbladje Tweedehands (links van de Sale). Daar kun je inloggen met je account en dan kan het plezier beginnen. Wat je doet is namelijk de barcodes invullen van het desbetreffende product. Die codes staan achterop de doosjes. Als je dat gedaan hebt, kun je een offerte laten uitdraaien en krijg je per product te zien wat Nedgame je hiervoor biedt.

Twee opties

Nu zijn er twee opties, of eigenlijk drie, maar op die derde komen we als laatste. Je krijgt de optie om tegoed te krijgen voor al je producten. Met dit tegoed kun je later zelf weer nieuwe spullen en dus toffe games halen bij Nedgame. Of je kan ervoor kiezen om geen tegoed te krijgen, maar een geldbedrag, wat dan uitgekeerd wordt op je bankrekening. Houd er wel rekening mee dat de waarde van het tegoed altijd hoger zal uitpakken dan het cash-bedrag. Dus als je stopt met gamen, ga je voor cash, maar anders is het al snel handiger om voor tegoed te gaan. Vergeet niet dat Nedgame regelmatig mooie producten in de aanbieding heeft en hoe chill is het dan dat je op dat moment niets hoeft te betalen en nog een tegoedbon hebt liggen?
Oh ja, wat betreft die derde optie: je mag natuurlijk weigeren. Het opvragen van de offerte verplicht je niet om ook je spullen daadwerkelijk aan Nedgame te verkopen. En ook kun je met slechts een deel van de offerte akkoord gaan. Jij beslist tot het einde zelf over je spullen (logisch!).

Volg de regels

Als je akkoord gaat, kun je de artikelen gratis naar Nedgame versturen. Wel zijn er een paar dingen waar je rekening mee moet houden. Allereerst dien je 18 jaar of ouder te zijn. Het verkregen tegoed kan alleen in de webwinkel gebruikt worden en niet in de winkels zelf. En verder is het belangrijk dat alles dus picobello in orde is.
Heb je onze Nedgame hub al gespot voor het laatste nieuws?

Populair Nieuws