Dubbele beloningen in Red Dead Online voor Moonshiners en Naturalists!

News
woensdag, 20 januari 2021 om 11:30
red dead online moonshiner updatef1585126503
Na een weekje spotlight voor de Bounty Hunters in Red Dead Online is het nu tijd voor andere rollen. Deze week kunnen Moonshiners en Naturalists namelijk genieten van dubbele beloningen voor hun werkzaamheden.
Tijd is geld waard en je wil in Red Dead Online dus ook zo efficiënt mogelijk je uren in het Wilde Westen besteden. Deze week is dan ook de ideale tijd om de wereld te verkennen als Moonshiner of Naturalist, want Rockstar zal je daarvoor rijkelijk belonen.
Moonshiners krijgen namelijk twee keer zoveel dollars en Role XP voor Moonshine Story en Bootlegger missies, evenals een korting van 50 procent op het verplaatsen van de Moonshine Shack. Ondertussen krijgen Naturalist twee keer zoveel dollars en Role XP voor het succesvol voltooien van Naturalist Free Roam Events.

Gratis cadeaus voor Outlaw Pass houders

Ben je meer van de PvP potjes, dan kun je deze week ook je geluk niet op. Tot en met 25 januari kan je namelijk ook dubbel zoveel beloningen krijgen voor wedstrijden in de Showdown Series en alle races. Zorg er dus voor dat je schiet- en hoefijzers klaar zijn voor intensieve potjes!
Ondertussen loopt Outlaw Pass Nr. 4 gewoon door tot en met 15 maart. Ben je in het bezit van de battle pass, dan kan je nu rekenen op een aantal extra’s naast de standaard beloningen. Zo kan je een gratis shirt en hoed onder Rank 15 en een vest zonder restricties gratis uitzoeken in de catalogus. Als je al voorbij Rank 50 in de club bent, dan krijg je een coupon voor 40 procent korting op een Non-Role Pamphlet naar keuze. Daarnaast krijgen alle spelers die inloggen 3000 Club XP en vijf Potent Health Cures. Breng dus zeker even een bezoekje aan het Wilde Westen deze week!

Populair Nieuws

Laatste Reacties