Update - Fortnite niet toegankelijk door storing of onderhoud

News
woensdag, 20 januari 2021 om 11:10
fortnite3f1607423382
Fornite is momenteel niet bereikbaar. De game lijkt met een storing te kampen, al wordt er via Epic Games ook gesproken van onderhoud voor de versie v15.21 update.

Update - Fornite werkt weer!

Epic Games heeft het onderhoud aan Fortnite inmiddels afgerond. De game werkt dan ook weer als vanouds. De update voor de game die versie v15.21 verwerkt is intussen ook live en dat betekent maar één ding: je kunt weer inloggen om lekker aan de slag te gaan!
Originele bericht:
Fortnite spelers zullen momenteel niet de game van Epic Games in kunnen. Op de website allestoringen.nl staat aangegeven dat er een storing gaande is, maar dat lijkt niet het geval te zijn. Via de statuspagina van Epic Games staat namelijk een dubbele melding over de problemen van de game.
Enerzijds wordt er gesproken over een storing in de game, waardoor er niet naar spelers gezocht kon worden. Dit lijkt al opgelost te zijn, maar meteen daar boven staat een nieuwe melding die aangeeft dat de hele game niet bereikbaar is. De reden: een gepland onderhoud aan de game voor Fortnite versie v15.21.

Update gooit Fornite tijdelijk plat

Het is gebruikelijk dat games tijdelijk plat liggen als er een update gedaan wordt. Deze tijd wordt gebruikt om nieuwe elementen in de game toe te voegen. Zo ook bij Fortnite. Deze update zorgt voor versie v15.21 die weer toffe elementen zoals misschien wel het geheime Predator-pak aan de game toevoegt. Daarnaast zal de update ongetwijfeld de voetbaltenues en het Pelé voetbaltoernooi aan de game toevoegen.